Verzending

Bestellingen bij ABsteigerhout worden GRATIS verzonden!

We streven ernaar om uw winkelervaring zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken, inclusief onze verzendprocedure. Hieronder vindt u informatie over ons verzendbeleid, met de mogelijkheid voor gratis verzending en snelle verwerking van bestellingen.

Gratis Verzending

Bij ABsteigerhout willen we u een zorgeloze winkelervaring bieden. Daarom bieden we gratis verzending aan voor al onze klanten. Ongeacht het totaalbedrag van uw bestelling, betaalt u geen extra kosten voor de standaardverzending. Wij willen dat u zich op uw gemak voelt en profiteert van onze service zonder extra verborgen kosten.
Meubels worden ter plaatse voor u gemonteerd op de begane grond. Eventueel ook mogelijk op verdiepingen maar dan vragen we wat hulp van uw kant.
Meubels worden niet gratis geleverd op de eilanden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Snelle Verzending

We begrijpen het belang van een snelle levering. Als u uw bestelling plaatst vóór 15:00 uur op een werkdag, wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden. Dit stelt u in staat om uw aankopen zo snel mogelijk te ontvangen. We werken samen met betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat uw pakket op tijd en in goede staat bij u aankomt.
Meubels (op maat) worden z.s.m. geleverd. De levertijd hiervoor is +- 3 weken. 

Verzendproces

Ons verzendproces is eenvoudig en efficiënt:

  1. Bestelling Plaatsen: Plaats uw bestelling vóór 15:00 uur op een werkdag om in aanmerking te komen voor dezelfde dag verzending.

  2. Orderverwerking: Zodra uw bestelling is geplaatst en betaald, wordt deze snel verwerkt en klaargemaakt voor verzending.

  3. Verzending: Uw pakket wordt verzonden met een betrouwbare verzendpartner, en u ontvangt een trackingnummer zodat u de voortgang van uw levering kunt volgen.

  4. Meubels: Besteld u meubels op de website dan laten we u z.s.m. weten wat de levertijd is. U kunt dit ook van te voren even vragen aan onze klantenservice.

Klantenservice

Mocht u vragen hebben over ons verzendbeleid of hulp nodig hebben bij het plaatsen van een bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

ABsteigerhout@ABmeubel.nl
+31650443986